Algemeen

U wilt meer leads, sales en/of bezoekers genereren op een effectieve en efficiënte manier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Adquick heeft een uitgebreid netwerk van partners die uw product promoten op basis van “No Cure No Pay”. U betaalt alleen voor het gerealiseerde resultaat.

pijltjeWerkwijze

In ons netwerk bevinden zich vele webmasters met interessante websites of mailbestanden. Als adverteerder kunt u uw product plaatsen als click, lead of sales campagne. U betaalt ons voor de geleverde lead, sales en/of bezoeker. Wij delen de vergoeding met de webmaster.

pijltjeKwaliteit

Om te kwaliteit van ons netwerk te garanderen zijn alle websites gekeurd. U zult uw advertenties terug vinden op kwaliteit websites die aan de gestelde richtlijnen van Adquick voldoen.

pijltjeTijdbesparend

Via ons bereikt u vele websites zonder deze zelf te hoeven benaderen. Daarnaast nemen wij gratis de gehele administratieve handeling op ons. Hierdoor heeft u tevens een tijdsbesparing op zaken als facturatie en dergelijke.

pijltjeKosten

De prijs per lead of sale kunt u zelf bepalen. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met het bepalen van de prijs opdat deze aantrekkelijk is voor zowel de webmaster als voor u. Als u bij ons performance based adverteert bepaalt u altijd zelf de prijs of dienst die u wilt aanbieden via ons netwerk.

_ _ _

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een campagne via Adquick starten? Neem dan gerust contact met ons op.