Oplossingen

pijltjeLead campagne

Een lead is een soort aanknopingspunt voor directe verkoop. Offertes, catalogi en samples zijn voorbeelden van een lead campagne. Met een lead campagne kunt u gegevens verzamelen van potentiële klanten en tegelijkertijd uw product onder de aandacht brengen. Adquick ontwerpt een zogenaamd ‘direct responseformulier’ en plaatst uw product in ons systeem.

Bij een lead campagne betaalt u alleen voor de geleverde leads. U geniet gratis van naamsbekendheid en ontvangt de gegevens in ieder gewenst dataformaat.

pijltjeSale campagne

Een sale is een directe verkoop. Bij een sale campagne kunt u producten individueel verkopen of uw gehele webshop promoten. Met een sale campagne verkopen wij met behulp van ons netwerk uw producten. U betaalt alleen voor het verkochte product en loopt dus geen enkel risico.

pijltjeClick campagne

Een click is een bezoeker. Wilt u meer bezoekers van de juiste doelgroep op uw website? Via Adquick kunt u duizenden bezoekers naar uw website leiden. Wij ontwerpen promotiemateriaal dat goed aansluit bij uw website zodat alleen geïnteresseerde bezoekers klikken. Uiteraard betaalt u alleen voor de geleverde bezoeker.

_ _ _

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een campagne via Adquick starten? Neem dan gerust contact met ons op.