Bedrijfsprofiel

Adquick is een onderdeel van, een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Wij proberen bedrijven en overheden op een efficiënte manier te voorzien van alle mogelijke online concepten. Wij leveren samen met onze partners oplossingen op het gebied van e-commerce, e-mail marketing, design, hosting en andere.

Ons doel is om succesvolle concepten te ontwikkelen om bedrijven en overheden een groot online bereik te bieden. Zowel op het business-to-business als het business-to-customer vlak.

Door de zeer ruime werkervaring is Digimo Media in staat flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zowel voor, gedurende, als na realisatie van projecten te waarborgen. Wij proberen niet zozeer voor u te werken maar mèt u. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Klanten zijn tevreden over onze diensten, onze uitgebreide service, aandacht en eerlijk advies. Onze heldere ‘no-nonsense’ strategie spreekt veel (potentiële) klanten aan. Met Adquick kunt u uw bedrijf enorm laten groeien. Wilt u ons bezoeken? Of bent u op zoek naar een marketing bijbaan? Kom dan gerust eens langs!

Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.